Programról

2013. április 04., csütörtök 13:35

Indul a zöldhulladék begyűjtése

Indul a zöldhulladék begyűjtése

Április 2-án kezdődik térségünkben a zöldhulladék begyűjtése. A Sopron Térségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás 39 településén az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Kft. kéthetente gyűjti be a háztartásokban keletkezett zöld hulladékot. A tavaszi kerti munkákból származó gallyakat, levágott füvet az erre a célra megvásárolható zöldhulladék – gyűjtő zsákba lehet tenni. A zsákok megvásárlásával Önök a zöldhulladék elszállításának és kezelésének a díját fizetik meg, ezért csak az STKH feliratú zsákban kitett nyesedéket szállítja el a cég.

Zöldhulladékos zsákok vásárolhatók:

Sopronban az Ügyfélszolgálati Irodában, a Zöld Állomás üzletben, a szelektív gyűjtést végző autók sofőrjeinél és a polgármesteri hivatalokban.

Telefonon történő bejelentés után a zöldhulladék elszállítását az STKH az alábbi napokon végzi: április 2; 16; 30; május 14; 28.

Bejelentés és információ:

06/99506-483-as telefonszámon.

Az Európai Unió támogatásával megvalósuló új hulladékgazdálkodási rendszernek köszönhető a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés bevezetése.  Így Önök a lehető legkényelmesebb módon, otthonukban válogathatják szét a különféle hulladékfajtákat.

Facebook

Európai Unió Kohéziós Alap

Eseménynaptár

loader

impressum


Copyright: Sopron Térségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás – Minden jog fenntartvaTartalom: Strategic Scope Kft.
Grafika: Craetive Bt.
Web: Prodari Bt.