Programról

2013. március 05., kedd 12:22

Szelektív gyűjtés otthon – sárga gyüjtőzsákokzsákok elszállítása

Szelektív gyűjtés otthon – sárga gyüjtőzsákokzsákok elszállítása

Február második felében megkezdődött a sárga gyűjtőzsákok elszállítása. Azok a lakosok, akik a polgármesteri hivatalban átvették az ingyenes zsákot és azt a megadott hulladékfajtákkal töltötték meg, a kukaürítés napján újat kapnak. Remélhetőleg ezzel a kényelmes módszerrel egyre többen csatlakoznak a szelektív hulladékgyűjtők táborához. A Sopron és Térsége Hulladékgazdálkodási Társulás, melyhez 39 település, köztük az Önök települése is csatlakozott – a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtéssel is igyekszik elősegíteni a tudatos hulladékkezelést.  Ezért, - vagyis, hogy minél többen érezzék fontosnak a hulladékok elkülönített gyűjtését -  a hulladékszállítást végző Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Kft. folyamatosan biztosítja a szelektív hulladék gyűjtésére szolgáló zsákokat.

Kérjük, azok, akik megtöltötték a sárga zsákokat, a gyűjtési napokon reggel 6 óráig tegyék ki a házak elé, hogy a hulladékszállítók elvihessék. Az Önök által szelektíven gyűjtött hulladékot újrahasznosítják, így nem terhelik a környezetet, ráadásul más, hasznos dolgokra használják fel a későbbiekben.  

 

 

 

Facebook

Európai Unió Kohéziós Alap

Eseménynaptár

loader

impressum


Copyright: Sopron Térségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás – Minden jog fenntartvaTartalom: Strategic Scope Kft.
Grafika: Craetive Bt.
Web: Prodari Bt.